Featured

PROIECTE ARTIZANALE MINIATURALE, SIMPATICE FOC || BIJUTERII ȘI DECORAȚIUNI DIY, DIN RĂȘINĂ EPOXIDICĂ

826 Vizionari

Published
Salutare! Astăzi ți-am pregătit o serie de idei neobișnuite. Vrem să-ți împărtășim tutoriale pas cu pas pentru a crea diferite accesorii și bijuterii simpatice, din rășină epoxidică. Nu rata o idee extrem de simplă, pentru a face cercei în formă de înghețată. În plus, îți arătăm o serie de idei artizanale impresionante, pentru a crea cadouri minunate, pentru cei dragi. De exemplu, descoperă cât de ușor poți face o veioză simpatică sau o decorațiune colorată pentru chei. Grație rășinii epoxidice, poți face o husă de telefon nouă, un inel frumos foc (cu flori înăuntru) sau un breloc interesant. Nu uita să dai Share acestor idei artizanale, în rândul prietenilor tăi.

MARCAJE TEMPORALE:
02:21 – Suport frumos pentru căni și pahare
03:17 – Veioză simpatică
04:48 – Idee genială, pentru paharul de vin
06:23 – Suport neobișnuit pentru inele

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Toate produsele și numele companiilor care apar în acest videoclip sunt mărci neînregistrate™ sau mărci înregistrate® ale proprietarilor de drept. Includerea lor în materialele noastre nu înseamnă automat o afiliere cu brandurile respective sau o promovare a acestora.

-----------------------------

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE https://bit.ly/3b6RSrlMusic by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

https://www.depositphotos.com
Categoria
Accesorii Moda
Fii primul care comenteaza acest videoclip.