Featured

BIJUTERII DIY SUPERBE, CREATE DIN RĂȘINĂ EPOXIDICĂ, LIPICI CALD ȘI LUT POLIMERIC

8,809 Vizionari

Published
Salutare, prietene îndemânatice!
O să vă placă această colecție minunată de modele cool de bijuterii frumoase și accesorii drăguțe. Vă puteți imagina că un inel inedit poate fi făcut dintr-o linguriță? Sau niște cercei uluitori, realizați din cârnați afumați, acadele, diverse jeleuri sau chiar broccoli? Sună uimitor! Pentru a reproduce DIY-urile noastre o să aveți nevoie de rășină epoxidică UV. În plus, în acest clip veți găsi o idee incredibilă pentru un nou pandantiv. O să aveți nevoie de o furculiță veche. Folosiți-vă imaginația pentru a face un accesoriu incredibil de cool. Grație clipului nostru, nu trebuie să cheltuiți tone de bani pe bijuterii noi. Vedeți cum poate fi folosită sârma din aluminiu pentru a crea inele.

MARCAJE TEMPORALE:

01:04 Cercei neobișnuiți
06:14 Idee uluitoare pentru inele
07:46 Cercei în formă de broccoli
08:54 Cum să faci un model frumos din lut polimeric

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Toate produsele și numele companiilor care apar în acest videoclip sunt mărci neînregistrate™ sau mărci înregistrate® ale proprietarilor de drept. Includerea lor în materialele noastre nu înseamnă automat o afiliere cu brandurile respective sau o promovare a acestora.

-----------------------------

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE https://bit.ly/3b6RSrlMusic by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

https://www.depositphotos.com
Categoria
Accesorii Moda
Fii primul care comenteaza acest videoclip.