Set Genți Damă Bonluo Cu Model Colorat Din Imitație De Piele (4Buc)

6 Vizionari

Published
https://bonluo.ro/set-genti-dama-bonluo-negru-cu-model-colorat-din-imitatie-de-piele-4buc-35944

Acest set de genți de damă din imitație de piele este atât elegant, cât și practic, oferind o soluție completă pentru nevoile tale de zi cu zi sau pentru evenimentele speciale. Fiecare geantă este atent proiectată pentru a îmbina stilul cu funcționalitatea.

Geanta de umăr din setul acesta este inima colecției, având un singur compartiment generos care îți permite să îți organizezi obiectele esențiale într-un mod convenabil. Compartimentul principal este împărțit de un buzunar cu fermoar, oferindu-ți posibilitatea de a separa și de a accesa ușor elementele mai mici sau valoroase. Pe laturile interioare ale compartimentului principal se găsesc două buzunare mici deschise, perfecte pentru lucruri precum telefonul sau cheile, iar un alt buzunar închis cu fermoar este ideal pentru a-ți păstra în siguranță obiectele personale.

Geanta crossbody din acest set este simplă și elegantă, fiind ideală pentru zilele în care vrei să călătorești ușor și să ai mâinile libere. Deși este simplă, este suficient de spațioasă pentru a-ți încăpea obiectele esențiale.
Categoria
Genti Dama
Fii primul care comenteaza acest videoclip.